ONLINE SHOP

UKA WINE COLLECTION

Our carefully curated selections of English Sparkling Wines are perfect for any occasion.

CERUJA

90

KALLMET

90

PULËZ

78

UDHA

78

KONTAKT

Ne ofrojmë verë shqiptare të kuqe dhe të bardhë me çmime dhe cilësi fantastike për çdo rast!

Shop

Po shfaqen krejt 4 përfundimet

sqAlbanian