Flori Uka tregon sekretet e verës, që nga ruajtja e deri tek shijimi i saj!

Flori Uka, professional winemaker and sommelier

Flori UKA, somelieri i mirënjohur shqiptar ndan me miqtë e tij virtual në Vanto, disa nga sekretet e shijimit të duhur të verës. Nëpërmjet pyetjeve tona kemi arritur të zbulojmë disa teknika profesionale rreth kësaj pije kaq të veçantë dhe të dashur në tryezat e gjithë familjeve shqiptare.

Read more in vanto.al

Share this article

en_USEnglish